Diensten

Neem direct contact op

06-36 10 44 56

Diensten

Uw bedrijfspand, gebouw of woning is een kostbaar bezit. De waarde van uw ontroerend goed wilt u vanzelfsprekend behouden. Bovendien worden steeds hogere eisen gesteld aan het woon- en werkklimaat.

Regelmatig onderhoud is dan een eerste vereiste voor:

> Het verlengen van de levensduur van uw ontroerend goed

> Behouden en verhogen van de waarde van uw ontroerend goed

> Vergroten van uw wooncomfort

> Verfraaien van de uitstraling

 

Vogelschilderwerken staat borg voor jarenlang plezier van uw prachtige schilderwerk! Wij werken alleen met A-kwaliteit materialen.

Tevens beschikken we over een breed pakket aan diesnten om uw bedrijfspand of huis weer de uitstraling te geven die het verdiend

Gaan wij uw bedrijfspand of huis schilderen? Wij zorgen ervoor dat we elke afspraak die we maken met u nakomen. Ook communiseren we duidelijk. Dit gaat in allen tijde in overleg en goedkeuring met u. Wij doen alles om de klus 100% te klaren. Mocht op de dag blijken dat het niet haalbaar is om het schilderwerk aan te brengen vanwege slecht weer bijvoorbeeld. Dan wordt u hier tijdig van op de hoogte gehouden!

Bij vogelschilderwerken kunt u terecht voor zowel grote als kleine schilderopdrachten. Elke klus begint bij vogelschilderwerken met een grondige inspectie van de staat van het schilderwerk en hout. Wij doen ook kleine aanpassingen, zoals het repareren van uw kozijnen of bijwerken van uw deuren. Hierdoor voorkomen we verkleuringen, scheuren in uw schilderwerk of zelfs houtrot. Dit zorgt ervoor van u zo lang mogelijk kan genieten van het schilderwerk

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk omvat al het schilderwerk dat binnen plaats vindt, zoals het schilderen van muren, kozijnen, plafonds, vloeren en trappen

Buitenschilderwerk

Er zijn veel factoren die invloed hebben op het schilderwerk. Denk hierbij aan: zon, neerslag, wind, maar ook de kwaliteit van het binnen-schilderwerk. Het schilderwerk is een zeer belangrijke schakel in het behoud van uw kostbare bezit.  Laat uw schilderwerk altijd uitvoeren door een schilderbedrijf met vakkennis, dan blijven de kleuren mooi en de ondergrond gezond.

Services image

Houtrot reparaties

Heeft u last van houtrot en wilt u een professioneel bedrijf inschakelen voor houtrot reparatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Houtrot komt vaak voor in de buitenkozijnen. Een klein plekje houtrot kunt u zelf nog wel repareren, maar hoe groter de plek hoe lastiger de taak wordt. Wanneer u een plek ziet in uw kozijn, adviseren wij om direct contact met ons op te nemen.

Glaszetten

Elk type glas heeft zijn eigen functie en uitstraling. Daarom geven wij u graag deskundig advies wat voor u de beste toepassing is

Behang

Behang is helemaal ín’. Een hele kamer, een wand of een deel van de muur. Talloze soorten, kleuren, afmetingen, effen, met een print, een streep of een heel design. Het is allemaal mogelijk. Maar of behangen nou zo leuk is om te doen, is nog maar de vraag. Wij hebben de oplossing: u kiest het behang uit en wij zorgen ervoor dat het netjes word aangebracht.

Spuitwerk

Naast het schilderen met rollers en kwasten maken wij graag gebruik van verfspuittechnieken. Dit kan zowel binnen als buiten toegepast worden. Het grootste voordeel van spuitwerk is het strakke eindresultaat. Want door het gebruik van rollers en kwasten ontstaat er altijd een structuur. Al is deze nog zo klein, met spuitwerk is dit helemaal verleden tijd! Bovendien is het met de verfspuit eenvoudiger om de verflaag overal dezelfde dikte te geven. En had u al gedacht aan de moeilijk bereikbare hoekjes? Deze zijn ook een stuk makkelijker te voorzien van verf. Kortom een spuitwerk geeft een strakker en mooier eindresultaat.